Ik ben Wendy Pater-Jamin,  52 jaar en inmiddels grote fan van het leven.

Vanuit het onderzoeken van mijn verlangen ben ik gaan werken met belemmeringen en verlies. Ruim 10 jaar organiseer ik wandelingen rondom verlies en geef ik individuele begeleiding. Ik ervaar het als een geschenk om in de ontmoeting met de ander tijdelijk mee te mogen reizen. 16 jaar ben ik Manager bij een groot klantcontactcentrum geweest, daarna ben ik mij meer gaan richten op begeleiding&coaching, naast mijn huidige functie als Hoofd Servicebalie Facilitair ContactCenter bij Defensie.

Onderweg in mijn leven heb ik veel in mezelf ontmoet. In een persoonlijke overtuiging om het altijd goed te willen doen, heb ik de twijfel moeten toelaten. Wat als ik het is niet goed doe? Ik deed wat ik dacht dat hoorde – vanuit mijn besluiten als kind. In de ontmoeting is ontstaan in deze zoektocht. In het ontmoeten van mijn verlies, gemis en de zoektocht naar mijn persoonlijke doel.

In juli 2008 is mijn broer overleden. Hierdoor is ons gezin nooit meer compleet. Ook zijn nieuwe gezin moet verder zonder partner&vader. In het verwerven van dit verlies in mijn leven, heb ik gekozen om op een andere manier zin te geven aan mijn leven.

Visie
Vertrouwen, ontmoeten en werken met het hart.
Ik vertrouw op ieders persoonlijk proces. De uniekheid en heelheid van mensen, zoals die ontstaat in de ontmoeting met de ander. Ieder mens heeft de mogelijkheid om ervaringen in het leven positief te verwerken.

Jarenlange errvaring en opleidingen in professionele communicatie, NLP, systeemtherapie. Daarnaast ben ik opgeleid als verliesbegeleider aangevuld met een Post-hbo therapeutische vervolopleiding.
Zie interview in Gooi-en Eemlander.


Ik ben aangesloten bij De Ethische Commissie van Phoenix opleidingen. Voor verdere info zie: Phoenix Opleidingen Ethische Code

Meer weten?

Voor meer informatie:
vul het contactformulier
op de site in.