Wanneer je een geliefde verliest verandert plotseling (een deel van) je leven. Het lijkt vaak alsof je een leven hebt van voor het verlies en na het verlies. In het gemis kun je je alleen voelen en soms ook werkelijk alleen zijn. Rouwen doe je zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen. Verlies maakt een tal van gevoelens los, Je kunt pijn, angst, schuld of opluchting ervaren na een overlijden. Het kan ook zijn dat dat je (tijdelijk) niets meer kunt of wilt voelen. Soms is een verlies zwaar en lijkt onoverkomelijk. Soms zijn er traumatische ervaringen verbonden met het verlies en willen we daar liever van weg. Rouwen vraagt om de eigen emoties toe te laten. 

Mensen hebben elkaar nodig, zodat ze zich gesteund en gerespecteerd voelen. Regelmatig hebben mensen hulp bij het verlies veweven nodig om het verdriet toe te laten, erbij stil te staan en te delen.

Ieder mens is uniek, zo is ook elk rouwproces uniek. Tijdelijk hulp kan helpen om het verlies te verweven in je leven. Dit kan zijn om met enkele sessies speciale aandacht te geven aan je verlies. Zeker als het rouwproces is gestagneert dan is vaak professionele hulp nodig.

Om het leven weer voluit te leven is rouw nodig.

Verlies van baan
Bij verlies van baan of na een burn-out sta je vaak op een keerpunt in je leven. Wat ga je doen? Ga je op zoek naar soortgelijk werk? Wat heeft dit werk je gebracht en gekost? Is er al een lange tijd een gevoel van onbehagen, een wens om iets anders te gaan doen? Of zoek je een soortgelijke functie?|
Geef je ruimte aan het verlis van je baan? Het gemis naar de vertrouwde gang naar je werk, je collega's en het gemis van betekenisgeving is ook een verlieservaring. .
- Op zoek naar betekenis
- Vaststellen kwaliteiten, competenties mbv scan
- Vaststellen (nieuwe) richting
- Vergroten van je netwerk
- Plan van aanpak maken voor nieuw werk
- Hulp Curriculum Vitae en brief

Voor meer informatie neem contact op.
Ik geef begeleiding in het coachhuis in Ouderkerk aan de Amstel,  Amstelveen of Bussum of aan huisl

 

Meer weten?

Voor meer informatie:
vul het contactformulier
op de site in.


Wendy Pater heeft mij heel goed geholpen om mijn verdriet te kunnen uiten mijn verlangens te verwoorden en mijn grenzen te kunnen herkennen en bewaken.
Haar manier van werken is zowel zeer deskundig als heel liefdevol. Een aanbevelenswaardige combinatie!
- Edith